Nordic Blends online store

15 december 2017

Mini en minimalistisch: kerstdecoraties van Felius Design

Felius Designs komen typisch tevoorschijn bij feestdagen: een verjaardag, Pasen, Advent en natuurlijk Kerstmis en nieuwjaar.
Het is een klein familiebedrijfje uit Denemarken dat zich met veel succes gestort heeft op het maken van minimalistische 'feestartikelen' toen ze in de winkels alleen maar kakelbonte versieringen konden vinden. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!Het bekendste design van Felius is de minihanger. Er zijn platte en 3D hangers. Ze zijn er in feestelijke vormen of met een tekst zoals Merry Christmas en Happy New Year.
De hangers worden gemaakt van hoge kwaliteit kunststof in de kleuren zwart, wit en eiken, en in massief messing. Ze hangen letterlijk aan een zijden draadje ;).
Voor de kerst zijn er ook setjes met 3 boompjes, deze zijn wat groter en staan erg leuk op de schouw, kast en tafel.
De kersthangers zitten met 2 stuks en boompjes met 3 stuks verpakt in zwarte bewaardoosjes. Fijn om ze in te bewaren voor volgend jaar of cadeau te doen.

Felius Designs worden vaak gecombineerd met de Kubus kandelaars en bowls van By Lassen. Hoe, dat zie je bij de voorbeelden hieronder.


English
Felius Design is on of our favourite smaller brands. It's a family owned company dedicated to making minimalistic decorations for festive days, like a birthday, Easter, Advent, Christmas en New Year. We love these little gems!
The decorations are made of good quality acrylic and come packed in nice black boxes, so you can store them away and use them again next year. Colours: white, black, brass and oak.


Foto's: via Felius DesignGeen opmerkingen:

Een reactie posten