Nordic Blends online store

14 december 2017

Scandi-Chique Kerst met Ferm Living

Wij houden niet alleen van Ferm Living om hun steeds weer feilloze gevoel om trends neer te zetten en om te innoveren, maar ook om hun ingetogen maar o zo chique kerstcollectie.
Ferm Living's favoriete materialen voor de kerst zijn hout en messing. Hout zorgt voor de ongedwongen Scandinavische sfeer, messing zorgt voor een tikje glamour. Ferm Living gebruikt altijd mat afgewerkt messing, je hoeft dus niet bang te zijn voor overdadig geglim.
De kerstdecoraties van Ferm Living zijn simpel gehouden, zodat het ook niet erg is als je ze eens vergeet op te ruimen in januari.

Heb je nog meer messing items van Ferm Living? Haal ze eens tevoorschijn in je kersthuis en zie hoe mooi het wordt, alleen al door de zachte glans van het messing.

Vrijwel alle kerstdecoraties van Ferm Living zijn verpakt in mooie gedecoreerde doosjes, die je heel goed als cadeautje kunt weggeven.

Winterland Trees en Winterland messing hangers

Messing kandelaar Circle

Winterland Trees in messing en hout

Star kerstboompiek

Messing Winterland Star ornament
English
Ferm Living has one of the most beautiful Scandi-chic Christmas collections. They use simple and natural materials like wood and matt polished brass and the designs can be used year after year.
They are packed in beautiful boxes, so you can surprise your Christmas dinner hosts with a Ferm Living gift.

Foto's: Ferm Living


Geen opmerkingen:

Een reactie posten