Nordic Blends online store

18 oktober 2017

By Lassen herfstcollectie 2017

De herfst is altijd een belangrijk seizoen op woongebied. We gaan weer meer binnen zitten en we zoeken warmte en gezelligheid op bij de open haard, met een lekkere plaid en een rood wijntje.
Daarom staat oktober ook bekend als 'de woonmaand'.

Ook By Lassen komt dit seizoen met heel veel nieuws. De highlights zijn het nieuwe materiaal voor de Kubus serie, 'burnished copper', nieuwe Flow kussens en een hele serie nieuwe accessoires voor de hal.Burnished copper
Burnished copper: het materiaal waarin Mogens Lassen de allereerste Kubus 4 kandelaar maakte. In de concept store van By Lassen in Kopenhagen is deze eerste versie te zien en ook wij kunnen nu van dit 'origineel van het origineel' genieten (want dat blijft de Kubus 4 van By Lassen, ondanks de vele kopieën en lookalikes op de markt).
Burnished copper is koper dat via een speciale behandeling een warm, donkerbruin patina krijgt. Wij vinden het een prachtige herfst- en winterkleur.
Kubus Snuffer
De Kubus Snuffer is na de Matchbox Cover het nieuwste accessoire voor bij de Kubus kandelaar. De Snuffer is een kaarsendover. Je hoeft niet meer te blazen en dus ook niet bang te zijn dat je daarmee kaarsvet je tafel over blaast. Want dat allemaal weer gaan verwijderen, daar hebben we natuurlijk geen tijd voor.
De Kubus Snuffer is van zwart gepoedercoat metaal gemaakt en heeft een strak en minimalistisch design, wat we van By Lassen gewend zijn.Remind memobord
Remind is een magnetisch memobord in black stained ash. Super chic dus! Er zijn natuurlijk ook Remind memomagneten (zwart, messing en rvs), en deze hebben weer hetzelfde design als de knoppen van de populaire Stropp leren wandhaken. Ja, By Lassen heeft erover nagedacht! Zo krijg je een mooie eenheid die Scandinavische rust uitstraalt.


Kleine View spiegel
De View spiegel is bij ons een van de populairste By Lassen designs. Begrijpelijk, want ze hebben een prachtige dunne metalen rand en lijken op de muur te zweven door een uniek ophangsysteem.
Er zijn al View spiegels in maat 56x56 en 70x70, nu is daar de kleinere 29,7x29,7 bij gekomen. Vreemde maat? Valt mee, het is de lengte van een A4-tje. 


Flow kussens
De kussens met het bijzondere Flowpatrooon van Mogens Lassen zijn uitgebracht in nieuwe kleuren. Ook de stof is vernieuwd. De tinten zijn warm en tijdloos: Grey, Sand, Pine Green en Plum.De hal 
De hal blijft de eerste indruk van je huis. Zelf zie je het op den duur niet meer, maar je bezoek wil je natuurlijk niet lastigvallen met losliggende schoenen en een een overvolle, wankele kapstok.
By Lassen had al hun mooie View spiegels en de praktisch serie opbergkastjes Frame in allerlei maten en finishes. Voor dit seizoen hebben ze de collectie designs voor de hal uitgebreid met allerlei handige extra's.Frame add-ons
Van de Frame 35 en Frame 42 kun je nu een vakkenkast maken met de apart te bestellen Divider.
Onder de kastjes kun je ook de nieuwe Rail monteren, waaraan je de, ook weer nieuwe kledinghangers Hangar kwijt kunt. Of de nieuwe leren ophanghaakjes Stropp Loop.


Frame 42 kastjes met Rail, Stropp Loop leren haken en Hangar kledinghangers
Frame 35 kastjes met Divider en dubbele Rail


Frame schoenenkast
Schoenen, de eeuwige struikelblokken in de hal. Natuurlijk, het is een ontzettend fijne en handige plek voor schoenen, maar het zou natuurlijk nog mooier zijn als je ze netjes opgeborgen kunt bewaren.
En toegegeven, als je dan je hal verfraaid hebt met Frame kastjes aan de muur, dan is zo'n Frame schoenenkast stap twee. Echte Scandi-Chic. Fijn detail: hij wordt aan de muur gemonteerd dus de vloer blijft vrij. Da's dan weer fijn bij het dweilen.
De hele collectie By Lassen vind je hier in onze webshop.


English
In the fall-winter season we all go back inside to look for warmth and 'hygge'. Sitting by the fireplace, with a nice plaid and a glass of red wine.
That must be the reason why interior brands always bring lots of news for this season.
This fall, By Lassen introduces a new (but not so new) colour for the Kubus family, new cushions, mirrors and lots of great stuff to make your hallway the best first impression of your home.


Foto's: By Lassen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten