Nordic Blends online store

25 augustus 2017

Deens designparadijsje in Hamburg: August The Boarding House

Op social media zag ik voor het eerst foto's van August The Boarding House in Hamburg. En aangezien wij op weg naar het noorden wel eens een tussenstop maken in Hamburg, was de keuze voor onze zomervakantie snel gemaakt.
August The Boarding House bestaat uit een aantal grotere en kleinere appartementjes en studio's en is ingericht met heel veel, voornamelijk Deens, design. Een indruk: Gubi, Menu, Petite Friture, By Lassen, Bestlite, L:a Bruket.
Mooie hotels inspireren mij altijd voor ons eigen huis en ook hier was het weer raak!
Wij reisden met zijn vieren en boekten het grote Deluxe Suite Apartment maar met zijn tweetjes zou ik het Deluxe Loft Apartment (studio) boeken. De foto's zijn genomen in ons appartement, verderop in deze post vind je een inkijkje in de studio.


Kruk van By Lassen

Lamp: Bestlite, tafeltje: Gubi

Stoel: Gubi, tafeltje: Menu

Stoel en lamp: Gubi


Lamp: Petite Friture

Badproducten: L:a Bruket


    Deluxe Loft Apartment 
Deluxe Loft Apartment


August The Boarding House ligt in de artistieke wijk Schanzenviertel. Deze wijk was begin augustus 2017 nog de plek van de grote anti-G20-demonstraties maar is normaal gesproken een levendige wijk vol prachtige gevels, terrasjes, kroegjes, winkeltjes en: graffiti!
Meer prachtige foto's vind je op de website van August The Boarding House


English
I discovered August The Boarding House in Hamburg on social media and since we like to stop over in Hamburg on our way north I booked us an apartment during our summer holiday. August The Boarding House is filled with the most beautiful design, mostly Danish.
You will find August The Boarding House in Schanzenviertel, a lively hippy vintage area in Hamburg.  

Foto's: Collette Peek (Nordic Blends)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten