Nordic Blends online store

17 augustus 2017

Preview By Lassen A/W 2017

Er waait een frisse wind bij By Lassen en ook deze herfst is er weer een hoop nieuws te bewonderen bij dit Deense familiebdrijf.

Kubus serie in Burnished Copper
Dit vind ik persoonlijk het leukste nieuws: de Kubus familie wordt uitgebracht in Burnished Copper. Dit was het originele materiaal waarin Mogens Lassen de Kubus kandelaar ontwierp in 1962. Hoe bijzonder dat dit materiaal opnieuw een plek krijgt in de collectie van By Lassen!
De hal
De toepasbaarheid van sommige By Lassen designs in de hal is door velen van jullie al opgemerkt: de Stropp leren wandhaken, de View spiegels en de Frame kastjes. Het belang van een opgeruimde hal mag niet onderschat worden: wie wil er nou binnenkomen in een ruimte vol rondslingerende schoenen, sportspullen en een woud aan jassen? De eerste stap in je huis is zoveel fijner als het een prettige ruimte is.

Het meest opvallende in de nieuwe halcollectie van By Lassen is het Frame Shoe Cabinet, waarschijnlijk het mooiste schoenenkastje dat er op dit moment is!
Daarnaast komt er een kleinere versie van de View spiegels en de Stropp haken.
Met behulp van de nieuwe Rail kun je straks van een paar Frame kasten een plek voor hangers met jassen maken.
Er komen kledinghangers, een memoboard, memomagneten, een halbankje en nieuwe dividers waarmee je een Frame 35 of 42 in 9 vakjes kunt verdelen. Handig voor mutsen en handschoenen!


  


Flow kussens
De mooie Flow kussens komen uit in een nieuwe stof en in een nieuw, warm herfstpalet.

De nieuwe items vind je eind september terug bij Nordic Blends. Ons huidige aanbod van By Lassen kun je hier bekijken.

English
Family-owned company By Lassen has some wonderful additions to their collection for the new A/W season 2017.
There are several new items to complete the setup in your hallway: Frame Shoe Cabinet, smaller versions of the View Mirror and Stropp hooks, accessories to transform a Frame cabinet into a coatrack and other useful items like a clothes hanger and a memo board.
The Kubus family will be re-introduced in the original material Mogens Lassen designed it in in 1962: burnished copper.
There will also be new colours and fabrics for the lovely Flow cushions. 


Foto's: By LassenGeen opmerkingen:

Een reactie posten