Nordic Blends online store

17 juli 2015

Scandinavian Summer Food Box van FoodWeLoveVanaf vandaag kun je bij Nordic Blends de Scandinavian Summer Food Box van FoodWeLove kopen.
FoodWeLove houdt van lekker eten met een verhaal. Producten die niet alleen lekker zijn maar ook nog eens mooi verpakt. Kijk, daar houden wij nou van. Daarom zijn we blij dat we voor deze keer de box in onze webshop mogen verkopen. Dat het thema Scandinavië is, is natuurlijk geen toeval.

Wat zit er in de Box?
Wat er in de Scandinavian Summer Food Box zit, is nu nog een verrassing. Zo net na Midzomernacht staat juli in het teken van Scandinavian Summer Food: gravad lax, kanelbular, een salade van rogge, het kan niet Scandinavisch genoeg. Met deze box kun je op vakantie zonder je keuken te verlaten en kook je met producten in de mooiste verpakkingen.
Dus laat je verrassen! Het zijn in elk geval kwaliteitsproducten in een bijzondere verpakking. Dat kookt en eet een stuk lekkerder. De Scandinavian Summer Food box is vegetarisch.

Wat kost 'íe?
De box kost los EUR 27,50 maar koop je hem bij Nordic Blends, dan krijg je EUR 1 korting.
De box wordt rechtstreeks naar jou verzonden door FoodWeLove, zonder verdere verzendkosten. Dat is mooi, toch? De producten in de box zijn samen meer waard dan de prijs die je betaalt.

Wanneer krijg ik hem?
Vanaf 21 juli worden de eerste boxen verzonden en ben je bij de eersten die hem ontvangt. Daarna wordt de inhoud bekend gemaakt en worden de boxen 2 keer per week versuurd. De box is een limited edition, OP = OP.

Voor meer info kun je terecht op de website van FoodWeLove. Je kunt ook een abonnement nemen op de maandelijkse Food Box, dan kost hij EUR 24,95 per maand.


ENGLISH
We have an exciting cooperation with FoodWeLove this month. We are selling their Scandinavian Summer Food Box.
The box contains high quality food products with a story and great packaging. The box is vegetarian and available in limited quantity. The contents are a surprise, at least until July 21st that is. On that day the first boxes will be shipped and the contents will be revealed. Will you go for the surprise or order the 22nd of July?
If you buy the Scandinavia Summer Food Box at Nordic Blends now you pay EUR 26,50 (regular price  EUR 27,50). Shipping is free. 
More info about FoodWLove can be found on their website.


Foto: FoodWeLove

Geen opmerkingen:

Een reactie posten