Nordic Blends online store

30 juli 2015

Glazen stolp van Hübsch bij NB thuis

Het hebben van een webshop heeft een voordeel dat tegelijkertijd een nadeel is. Je krijgt de complete collecties van merken te zien met daarin de meest mooie hebbedingen. Die liggen onder handbereik. Voordeel!
Nadeel: kiezen! Ik kan enorm hebberig worden van nieuwe voorraad die binnen komt, maar uiteindelijk is het toch een beperkte selectie die ook echt onze woonkamer haalt. Ik wil het graag overzichtelijk houden en teveel spullen vermijden. Liever af en toe iets waar ik lang plezier van blijf houden en dat multi-inzetbaar of functioneel is.

De glazen stolp (of 'dome') van Hübsch kon ik niet weerstaan. Hij is compact (20 cm hoog) en heeft een mooie lichte houten bodem. Handig is dat hij van boven open is, dus ik kan er ook plantje in zetten.

De Dome van Hübsch kost EUR 22 en kun je hier bestellen.





ENGLISH
Having a webshop has its pros and cons. All the brands new musthaves are easy to get. A definite pro!
On the other hand: choices, choices, choices! That's the downside. Chosing can be a nightmare.
At the end of the day just a carefully selected number of items end up in our living room. I like to keep it uncluttered and prefer to have an item that will last a long time or is multifunctional.

I found the Glass Dome by Hübsch irresistable. It's compact (20 cm high) and has a lovely light wooden base. It's open at the top so I can even place a small plant in it.
The Glass Dome by Hübsch is EUR 22 and can be ordered here.


Photos: 1-2-4: Nordic Blends (Collette Peek), 3: Hübsch



2 opmerkingen:

 1. Ik vind de gouden 'love letters' ook erg tof. Zou ik mogen vragen waar deze van zijn?
  Bij voorbaat hartelijk dank!

  M.vr. gr. Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De LOVE sculptuur is van de kunstenaar Robert Indiana uit de jaren '70. Een megaversie staat in het centrum van New York. Het beeldje in de stolp hierboven is een aluminium paperweight uit de Museum Shop van het Vitra Museum in Zuid-Duitsland, gekocht in 2013. Volgens mij een limited edition maar met een portie geluk misschien nog te vinden! Op Etsy kun je artikelen vinden geïnspireerd op de LOVE letters.

   Verwijderen