Nordic Blends online store

7 mei 2012

By Nord collectie 2012

Het Deense merk By Nord stond al een tijdje op mijn wensenlijstje voor de webwinkel.
Nu het merk in Nederland vertegenwoordigd wordt door Ank en Karin van Kolk en Kolk, was de stap om het in de collectie op te nemen snel gezet.


By Nord heeft prachtige woonaccessoires voor de woonkamer, keuken en badkamer in zwart-wit, kleur of ingetogen-sjieke kleuren. De grote kussens met indrukwekkende kleurenprints van dieren uit de natuur in het noorden zijn erg bijzonder.
Stoer en één met de ruige noordelijke natuur, dat is By Nord. 'Where design meets nature'.
De bijna levensgrote prints zijn misschien even wennen, maar zijn gegarandeerde eyecatchers. Ze maken een onvergetelijke indruk in je huis.

Het textiel is van prachtige kwaliteit: sterk canvas voor de kussens en katoen met een fijne wafelstructuur voor de theedoeken.
Dit seizoen is er een eerste collectie kussens voor kinderen met babydieren: een hertje, vosje, pinguin en ijsbeer. Kinderachtig? Helemaal niet! (Het is tenslotte By Nord!). Lief? Ja!!
Tegelijkertijd zijn ze zo mooi dat ze ook in de woonkamer niet misstaan.Natuurlijk hebben we ook de geweldig mooie theedoeken en dekbedden die al in de collectie zaten. Die blijven super en kun je als by nord-fan niet missen.  Dit seizoen zijn er weer nieuwe dessins bij de theedoeken.


En: By Nord introduceert bij Nordic Blends een nieuwe categorie: fashion. Wij hebben het T-shirt Sea View in de collectie.

By Nord is nu leverbaar bij Nordic Blends. En mis je iets dat je heel graag wil hebben van dit merk, laat het me weten, dan doen we ons uiterste best je te helpen.

Foto's: By Nord


Geen opmerkingen:

Een reactie posten