Nordic Blends online store

26 oktober 2018

Product preview: Roll'in keukenrolhouder van By Lassen

Wat ons betreft een van de leukste nieuwe én opvallendste producten van By Lassen dit seizoen is de Roll'in.
Søren Lassen is erin geslaagd om het befaamde Kubusdesign om te toveren tot een praktische keukenrolhouder. Hij ontwierp hem oorspronkelijk voor de 75e verjaardag van zijn moeder, om te gebruiken tijdens etentjes buiten met familie. Het ontwerp moest praktisch zijn en zwaar genoeg om niet om te vallen bij een windvlaag.
Natuurlijk is de Roll'in geen gewone keukenrolhouder: de klasse van By Lassen zie je er meteen in terug. De strakke vormgeving en de mooie afwerking in gelakt metaal zijn onmiskenbaar By Lassen.
Voor By Lassenfans is het de ultieme kans om iets van By Lassen te introduceren in de keuken. Of je hem ook op tafel wil gebruiken zal ieder voor zich willen bepalen, maar aan de houder zal het niet liggen. Die is in elk geval mooi genoeg. Nu nog een fabrikant die een stijlvolle keukenrol op de markt brengt.

Roll'in is er in zwart en wit en is vanaf medio november 2018 leverbaar.
Klanten van Nordic Blends kunnen hem nu al bestellen. Levering volgt zodra de Roll'in beschikbaar komt.



 







English
The most fun and eyecatching new item launched by By Lassen this season is the Roll'in kitchen roll holder. Originally designed for dinnerparties outside it is heavy enough to resist wind. The design-DNA from By Lassen has been magically incorporated in this very useful but als very classy item.
Roll'in comes in black and white and can be pre-ordered by Nordic Blends' customers here for delivery mid November 2018.


Foto's: By Lassen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten