Nordic Blends online store

29 oktober 2018

Licht modern appartementje in Södermalm

In een jaren' 20- gebouw in de hippe wijk Södermalm ligt dit mini-appartement van 65 m2. Het team van Fantastic Frank laat weer eens zien dat klein wonen ook heel mooi kan zijn. Hier woont momenteel een jong gezin met baby, maar de tijd voor iets groters is nu blijkbaar wel aangebroken.
Het appartement heeft een mooie lichtinval over de hele breedte en de gecombineerde woon/eetkamer met keuken en de slaapkamer profiteren daar volop van.


Mijn oog viel meteen op de minimalistische grijze eettafel met de prachtige blankhouten stoelen. Zij geven direct een Scandinavische sfeer en de schapenvachten, de vaas met grassen en de pastelkleurige poster versterken dat nog eens. 


De keuken is nu eens niet wit maar warmgrijs en geeft daardoor toch iets van kleur aan de ruimte. De echte kleur komt van de bank en de loungestoel en de combinatie van roze en diepblauw doet het altijd goed.

De babykamer is ook in grijstinten ingericht. Helemaal Scandinavisch en rustig, om niet te zeggen echt genderneutraal, iets waar ze in Scandinavië altijd een stapje in voorlopen. De luchtballon geeft een onbevangen en kleurig accent waardoor het toch een echte babykamer is.


De ouderslaapkamer is intiemer gemaakt door de wanden donkergroen te schilderen. Ook met lichte gordijnen en licht bedlinnen is dat prima te combineren.


Zoals in de meeste mini-appartementen is de badkamer vrij klein en zit er ook meteen het toilet in. Geen bad, en de wasmachine moest er ook nog bij. Maar het oogt rustig en met een paar mooie flesjes van luxe merken als Byredo en decoratieve wafelhanddoeken haal je toch een vleugje luxe binnen.Het appartement is nu te koop via Fantastic Frank in Stockholm.


English
This small apartment in the popular Södermalm area of Stockholm is very light and well layed out.
On 65 m2 there is a living/dining room with kitchen, two bedrooms and a bathroom.
I love the Scandinavian look with a minimalistic grey dining table and light wooden chairs. Pops of colour were created with a pink lounge chair and a deep blue sofa.
The nursery was kept in grey tones with small colourful accessories and the master bedroom has deep green walls for an intimate feeling.

As in most small apartments the bathroom is tiny but it has everything one needs, including a spacious shower, toilet and washing machine.
This apartment is now for sale through the Stockholm branch of Fantastic Frank.


Foto's: Fantastic FrankGeen opmerkingen:

Een reactie posten