Nordic Blends online store

1 december 2016

'Denmark meets Vienna' in dit appartement

Het Sloveense architectenbureau Kombinat tekende het ontwerp voor dit appartement in Wenen met een frisse Deense sfeer.

Opvallend is het kamerbrede keukenblad slash zitplek langs de ramen aan de voorkant. De grote tafel die ervoor geplaatst is nodigt uit tot gezellige lunches met vrienden. Aan deze heerlijke keuken is wel wat breekwerk vooraf gegaan, maar wat een resultaat!
Ik hou zelf erg van roze en droom nog altijd van een roze stoel (hier About a Lounge Chair van Hay), maar heb het thuis nog niet aangedurfd. Stel dat je zo'n dure stoel in roze na korte tijd niet meer mooi vindt. Maar ik blijf het prachtig vinden, zeker zoals hier in combinatie met de roze lamp boven de eettafel.

Wat mij verder aanspreekt is de geweldige houten vloer, de diepe blauwe kleur op de muren van de slaapkamer en de simpele Scandinavische verlichting in het appartement. Naast de rijstpapieren lampen meen ik in de slaapkamer de glazen versie Lantern van New Works te herkennen.Meer foto's van dit appartement vind je op de website van Kombinat.


English
This gorgeous apartment in Vienna has a distinct Danish atmosphere. It was designed by the Slovenian architects Kombinat.
It features a long kitchen worktop slash seating space under the windows in the front room. Very inviting for long lunches with friends. I love the pink chairs (About a Lounge Chair by Hay) combined with the pink lamp over the dining table. 
The wonderful wooden floor adds to the classic charm and so do the deep blue walls in the bedroom.


Via: Dezeen
Foto's: via Kombinat


Geen opmerkingen:

Een reactie posten