Nordic Blends online store

18 oktober 2016

Verjaardag? Felius Design


Als je wanhopig wordt van het eenzijdige aanbod aan kakelbonte wegwerp-feestartikelen en niks kunt vinden dat in jouw moderne, Scandinavische huis past, dan hebben wij iets voor je gevonden: Felius Design.
Felius Design zal je waarschijnlijk niet bekend in de oren klinken. Dit kleine Deense bedrijf maakt hangertjes voor feestdagen: verjaardagen, Kerstmis, Oud & Nieuw en Pasen. Minimalistisch en feestelijk tegelijk.

Felius ontdekte ik op de beurs in Denemarken. Ze vielen op omdat hun producten zo perfect passen bij een van mijn favoriete woonaccessoires, de Kubus kandelaars (van By Lassen). En omdat velen van jullie inmiddels zo'n Kubus kandelaar in huis hebben, kun je nu ook de feestaccessoires van Felius bij Nordic Blends kopen.


Wat je vooral veel ziet bij Felius zijn hangertjes: bijvoorbeeld 'Happy Birthday' en cijfers (voor de leeftijd van de jarige). De hangers zijn van mat zwart of wit kunststof met een zijden lus. Er zijn ook lichteiken hangertjes, die zijn heel Scandinavisch en mooi om mee af te wisselen.

Liefhebbers van Denemarken gaan natuurlijk voor de hangertjes met Deense vlaggetjes.
Ze passen overigens niet alleen aan Kubus kandelaars. Felius hangertjes doen het ook prima aan een cadeautje of aan een mooie tak of bloem in een vaas. De mogelijkheden zijn eindeloos en als je er eenmaal mee aan de slag gaat, zul je zien dat je creativiteit opborrelt!Ook de taart doet mee met een zwarte of witte taartsteker 'Happy Birthday'. Eindelijk iets feestelijks dat past in je strakke Scandinavische huis!
Felius hangertjes zijn bedoeld om telkens opnieuw te gebruiken. Geen wegwerpfeestartikelen dus! Daarom zitten ze in een mooi zwart bewaardoosje. Ook leuk om cadeau te doen.

In november komen ook de kerst- en nieuwjaarsitems binnen. Een kleine preview:

 Je vindt de Felius collectie hier.


English
If you have become desperate looking for minimalistic birthday decorations, we are here to help. We have discoverd Felius Design for you, a small Danish company specialising in small birthday and holiday decorations in black, white and light oak.
The birthday decorations are now available in our online store. Next month we are expecting the Christmas and New Year's decorations.

Find the Felius collection here.

Foto's: 1. Nordic Blends; overige via Felius Design

Geen opmerkingen:

Een reactie posten