Nordic Blends online store

22 april 2016

By Lassen Kubus in echte huizen

Als fan van Scandinavisch design is er naar mijn bescheiden mening één iconisch design dat je gewoon in huis MOET hebben: de Kubus kandelaar van By Lassen.
Hij is strak, past in elke interieurstijl, is na jaren nog steeds mooi om naar te kijken (pas op dat je kinderen hem niet meenemen als ze op zichzelf gaan wonen) en is nog altijd ver verheven in kwaliteit boven de talloze kopieën en look-alikes die er op de markt zijn.
Bij bekende Scandinavische bloggers, zoals Stylizimo, zie je hem op heel veel foto's opduiken. En dat zegt toch wel wat.

Een paar jaar geleden liet ik je foto's zien van de By Lassen Kubus in 'echte' huizen. Die blogpost wordt nog steeds veel gelezen en daarom leek het me leuk een nieuwe te schrijven.

De foto's komen veelal van Instagram, de meesten zijn van hele mooie accounts van heel getalenteerde dames.
De accounts zijn absoluut de moeite waard om te volgen als je geen genoeg kunt krijgen van neutrale, lichte, Scandinavische interieurs, met regelmatig een post met een By Lassen product. De meesten hebben al meerdere By Lassen producten verzameld in hun huis.

Bij Nina Holst van Stylizimo blog vind je de By Lassen Frame 49 Sideboard kastjes met de koperen Line kandelaar.@sannes_uni: Kubus Bowl small in wit en de Match Box Cover met lucifers in zwart@sannes_uni: Frame doosjes in wit en donkergrijs en de Kubus 1 kandelaar in wit.

Een foto die door sannes_uni is geplaatst op


@ingvild90: Op de Hay tafel de Line kandelaar in zwart, op de achtergrond de Frame 49 Sideboard met de Kubus 8 kandelaar in zwart.@nataliameira08: Kubus Bowl small en Kubus 4 kandelaar in wit. Hoe mooi met de zwarte kaarsen!@nataliameira08: Kubus 8 en Line kandelaar in zwart, Kubus 1 kandelaar in wit@stylizimoblog: Kubus 8 kandelaar in de woonkamer

Een foto die is geplaatst door Nina Holst (@stylizimoblog) op@stylizimoblog: Frame 49 Sideboard in zwart in de woonkamer

Een foto die is geplaatst door Nina Holst (@stylizimoblog) op


English
When you are a fan of Scandinavian design, you cannot do without a Kubus candle holder in your home. It's become one of those design icons that pop up in Danish magazines, blogs and social media ALL the time.
Some years ago I showed you several photos of By Lassen Kubus in real homes. This post is still popular so I decided to write a new one.
Check the Instagram accounts of these ladies, they are a must-follow when you love clean, light Scandinavian homes with a By Lassen design popping up every now and then. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten