Nordic Blends online store

25 maart 2016

Stylingtips voor Pasen met By Lassen Kubus

De ultieme musthave voor elk seizoen en elk interieur zijn een Kubus kandelaar en Bowl van By Lassen. Velen van jullie hebben er al een (of allebei!) in huis.
Deze Deense designikonen mogen in je interieur niet ontbreken. Met hun minimalistische vormgeving en mooie finishes staan ze overal goed en nodigen ze uit om je uit te leven met jouw eigen styling. Een kort rondje op Instagram leverde al een schat aan inspiratie op voor Pasen.

@irenebirkeland
@bylassen

@mrslilli
@36kwm

@krea_pernille

@bylassen

@linda87a via @kubus_bylassen

@catcooee

@bylassen
@theadorthea via @bylassen
@_annems_Ideas to steal
  • Wil je zoals op de foto's een plant in je Kubus Bowl zetten, leg dan eerst een laagje plastic in de Bowl. Deze beschermt de finish tegen verkleuringen door de aarde en tegen kalkaanslag van het water.
  • Uit de bovenstaande Instagramaccounts is de account van @irenebirkeland een absolute aanrader. En als je meer wil zien wat je allemaal kunt doen met de Kubus kandelaars en Bowls: @bylassen@kubus_bylassen en @krea_pernille

GEZELLIGE PAASDAGEN!English
The iconic Kubus candleholder and bowl are a musthave for any interior. 
Head to Instagram for lots of styling inspiration for Easter! Use hashtags #bylasseneaster or #bylasseneaster2015

Ideas to steal 
  • if you want to put a plant in your Kubus bowl, make sure to protect the inner side of the bowl with plastic. This prevents stains caused by the soil and limescale.
  • for more interior inspiration we recommend these Instagram accounts: @irenebirkeland@bylassen and @kubus_bylassen
HAPPY EASTER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten