Nordic Blends online store

29 januari 2016

By Lassen nieuwe collectie 2016: deel 2

Als je eenmaal fan bent van de minimalistische Deense stijl van By Lassen, dan wil je meer dan alleen een Kubus kandelaar van hun in huis.
De afgelopen jaren is de collectie dan ook flink uitgebreid. Meestal gebeurt dat op bais van vondsten uit de archieven van Mogens en Fleming Lassen, die nu gekoesterd en gebruikt worden door hun achterkleindochter Nadia Lassen.

Soms komt het designteam ook met eigen ontwerpen in de sfeer van de Lassen-broers, zoals de Twin tafel en de Kubus Base.
De Twin Bookcase is ook zo'n design.
Deze strakke kast heeft een minimalistisch metalen frame en omkeerbare planken. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos: in elke ruimte kun je de Twin Bookcase kwijt en nog even dit: laat je vooral niet afleiden door de naam! Wil je hem in de keuken zetten met je servies erop: doen!

Twin is er in 2 hoogtes: 124 en 83 cm.
Het frame kun je krijgen in zwart of cool grey, een mooi neutraal middengrijs. De planken zijn aan de ene kant wit, aan de andere kant cool grey.

Shop de By Lassen collectie hier (nieuwe designs online in februari 2016)

By Lassen catalogus


ENGLISH
If you are a By Lassen fan, you will want more of this brand in your home than just a Kubus candle holder.
The By Lassen collection has expanded quickly in the past years and the latest furniture piece is the Twin Bookcase. This is a bookcase in the signature By Lassen style: minimalist, timeless and classy.
The possibilities for the Twin Bookcase in your home are endless, you can use it anywhere and anyhow you like. Don't let the name limit your ideas!
There are 2 sizes: 124 and 83 cm.
The frame is made of black or cool gray lacquered metal. The shelves are reversible and are white and cool grey.


Shop By Lassen's collectie here (new designs online in February 2016)

By Lassen catalogue


Photos: By Lassen
Geen opmerkingen:

Een reactie posten