Nordic Blends online store

25 september 2015

Comeback van de lucifersdoosjeshouder


Voor degenen die meer dan 4 decennia geleden zijn geboren was het nog heel normaal: rookaccessoires op tafel. Anders hebben je opa en oma het misschien nog wel: een glazen doosje met sigaretten voor de visite, een sjieke tafelaansteker of zo'n metalen houder waar je een lucifersdoosje in kon schuiven. Met de antirookcampagnes zijn ook die rookaccessoires zo goed als verdwenen. Dat denk ik althans, bij ons thuis wordt er niet gerookt. Vroeger wel. Mijn ouders hielden wel van een sigaretje.

By Lassen kwam op het lumineuze idee om de houder voor lucifersdoosjes nieuw leven in te blazen. Je kunt met lucifers namelijk ook kaarsen aansteken en wat is er dan handiger om de lucifers bij de hand te hebben? En dat dat doosje er dan nog perfect uitziet ook?
Enter de Match Box Cover!

 
By Lassen zorgde ook voor de inhoud: lucifersdoosjes die gezien mogen worden. Met 4 zwart-witte designs uit hun collectie en archieven.

Match Box Cover is er in 3 kleuren: zwart en wit (EUR 19) en messing (EUR 23)
Doosje lucifers: EUR 3

Je kunt ze hier bekijken en bestellen.


English
Accessories for smoking have disappeared from many homes, where they used to be on every family's table decades ago. Who owns a table lighter, a glass box for cigarettes or a match box cover these days?
By Lassen figured that you can do more with matches than lighting a cigarette and that it would be a good idea to re-introduce the match box cover. A perfect companion for any Kubus or Line candle holder by the same brand.

You can find the By Lassen Match Box Cover and matching match boxes here.


Foto's: By LassenGeen opmerkingen:

Een reactie posten