Nordic Blends online store

15 februari 2014

Restaurant Höst in Kopenhagen weer winnaar

Restaurant Höst in Kopenhagen heeft wederom een eerste plaats gekregen. De Amerikaanse reisbijbel Travel+Leisure geeft jaarlijks de T+L Design Awards uit en voor 2014 won Höst in de categorie Restaurants. De inrichting is ontworpen door Norm Architects.
In september 2013 won Höst ook al de 'Restaurant and Bar Design Award' in Londen.
Dit restaurant mag dus niet ontbreken op je 'to-do-in-Kopenhagen'-lijstje!

Höst is het resultaat van het New Norm servies van Menu. Dit servies was zo geslaagd dat het een eigen restaurant verdiende. Samenwerking met de Kopenhaagse restaurantgroep Cofoco leidde tot de opening van Höst.

Ruwe houten vloerdelen, bakstenen muren, gerecyclede ramen en oude snijplanken aan de muur geven Höst een landelijke sfeer in de verder stadse ligging. Spijlenstoelen (J110 van Hay), industriële lampen en dus het New Norm servies in Scandinavische tinten wit, grijs en zwart bepalen de sfeer.

Nordic Blends heeft o.a. de thermomokken (met handig deksel) en de Bottle Grinder pepermolens. De complete New Norm collectie in onze shop vind je hier.
  Restaurant Höst in Copenhagen got another Design Award. They earned the 2014 T+L Design Award from American travelsite Travel + Leisure for Best Restaurant. Norm Architects designed the restaurant.
Höst was developed around the New Norm dinnerware, also designed by Norm and produced by Menu.
It has a country, almost farmer, style, which makes the restaurant stand out in it's urban location in Copenhagen.

Foto's: New Norm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten