Nordic Blends online store

13 september 2012

VIPP-treatment Flagship Store Kopenhagen

Bij een bezoek aan Kopenhagen moet de flagship store van VIPP op je lijstje staan.
Wij holden er naar binnen tijdens een fikse regenbui en werden warm verwelkomd. En wel door niemand minder dan Jette Egelund, dochter van de oprichter van VIPP, Holger Nielsen.
What a lucky day en wat een vriendelijke ontvangst.

Met veel aanstekelijk enthousiasme lieten ze ons de hele VIPP-collectie zien, inclusief de keuken en de laatste nieuwe toevoeging aan de VIPP-collectie: glazen en keramiek.


Het was Fashion Week in Kopenhagen (8-12 augustus) en de 'Trashion Week'-etalage van VIPP was geheel in stijl met een serie fashionably stylish pedaalemmers. 


VIPP is en blijft een icoon in de Deense designwereld. Prachtig strak en functioneel design. Maar ook de beroemdste pedaalemmer ter wereld ontkomt niet aan product development: de huidige versie heeft een soft-close deksel.
Ze zijn trots op hun collectie bij VIPP en dat straalden ze ook echt uit.

De modulaire keuken neemt een prominente plaats in in de winkel en is er in wit en zwart. In zo'n prachtig gestylde winkel zie je weer eens hoe mooi het is om een 'leeg' huis te hebben.


De nieuwe glazen en keramiek zien er heel 'aaibaar' uit. Vriendelijke ronde vormen en voor het keramiek een matte buitenkant. Kleuren: wit en grijs. 


Inmiddels zijn zowel de glazen als het keramiek leverbaar en vanaf september ook in Nederland verkrijgbaar.


Foto's: Collette Peek (nordicblends.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten