Nordic Blends online store

14 maart 2011

Wannahaves from Scandinavia and elsewhere

Deze blog staat al een tijdje klaar en de onderwerpen buitelen over elkaar heen (in mijn hoofd dan), maar ja, die eerste posting...! Wat schrijf ik daarin? Daarom eerst iets over de webshop waar de blog bij hoort: Nordic Blends. Wel zo logisch…
Bij Nordic Blends draait het om eigentijds Scandinavisch design, liefst ook echt functioneel en daar zijn ze gelukkig goed in daar. We zoeken 'the best of' in de categorieën wonen, tafelen, koken en lifestyle. Daarbij combineren we ook leuke spulletjes uit andere landen die mooi aansluiten bij de Scandinavische sfeer.

Ferm Living (Denemarken)

Menu (Denemarken)

Naast de bekendere merken zoals Ferm Living en Menu, vind ik het leuk om de ‘local jewels’ voor je te vinden: designerlabels die in Zweden of Denemarken vaak al ‘overal’ in de winkels liggen, maar in Nederland nog niet zijn ontdekt door het grote publiek. Dat hoeft trouwens van mij ook niet echt, want dan blijft de collectie tenminste spannend!
Voorbeelden zijn Edblad & Co, Giarimi Design en Camilla Martelius. To be continued...

Ik hoop je met Nordic Blends een sprankelende en spannende collectie te bieden die je verrast, hebberig maakt, die je ook echt wil kopen en die in lijn ligt met jouw smaak. Tips zijn altijd welkom!


Camilla Martelius

Giarimi Design

Edblad & Co

Edblad & Co
Met deze link ga je rechtstreeks naar de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten