Nordic Blends online store

14 februari 2014

Stockholm White by Bemz

Bemz is een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in losse hoezen voor Ikea banken. Althans, daar is het ooit mee begonnen. Nu kun je er alle mogelijke hoezen, kussens en gordijnen vinden en is er een hoop inspiratie te vinden op de website. Met 'Get the look' zie je hoe je je favoriete stijl kunt realiseren.
Op Odengatan 22 in Stockholm vind je een Bemz-winkel voor nog meer inspiratie.

Veel wit blijft mooi om naar te kijken. En als het goed gedaan is, is het niet kil. Vandaar dat ik je even laat meegenieten van deze 'Stockholm White' beelden van Bemz. Ik zie ook nog wel wat ideetjes voor de Ikea kastjes in mijn kantoor...

Bemz is a Swedish company specialised in loose covers for Ikea furniture. That's how it all started years ago. Now Bemz offers much more home textiles plus inspiration and 'Get the look' pages on their website.

Foto's: Bemz

1 opmerking:

  1. Hee wat grappig, ik heb Bemz ook gementioned in een post vrijdag. Ik ga je RSS feed volgen, dan mis ik niets meer :) Ik heb net een nieuwe IKEA Soderhamn bank besteld en ik overweeg daarnaast om over een tijdje misschien zo'n muisgrijze Bemz hoes te nemen, ontzettend mooi inderdaad! Fijne week nog :)

    BeantwoordenVerwijderen