Nordic Blends online store

13 februari 2014

Gezocht: originele Vipp pedaalemmers voor Vipp's 75-jarig jubileumVIPP stuurt het volgende bericht uit:

Dit jaar viert de Vipp pedaalemmer zijn 75e verjaardag. Om deze mijlpaal in de geschiedenis van het Deense familiebedrijf te markeren, is Vipp nu op zoek naar de allereerste pedaalemmers die in 1939 de fabriek verlieten.
Zij zijn er nog, deze oude pedaalemmers en vele zijn nog steeds in gebruik. In ziekenhuizen, laboratoria, kinderdagverblijven en gewoon thuis. Zo af en toe krijgt de winkel van Vipp in Kopenhagen oude pedaalemmers binnen met het verzoek een nieuwe pedaal eraan te zetten, of de rubberen onderdelen te vernieuwen, zodat deze oude pedaalemmers weer volledig functioneel zijn voor de komende decennia.  
“De allereerste pedaalemmers zijn gemakkelijk te herkennen aan het gepolijste chromen deksel met zijn golvende lijnen en een gouden logo met cursieve letters in mijn vaders handschrift,” vertelt Jette Egelund, de 2e generatie binnen Vipp.

Vipp hoopt zo veel mogelijk oude pedaalemmers te verzamelen voor een historische overzichtstentoonstelling die later dit jaar in Kopenhagen in de Vipp Flagstore gehouden zal worden.

Dus als u een van die heel oude pedaalemmers in uw bezit hebt en u wilt uw verhaal met ons delen, neem dan contact op met Vipp en stel uw pedaalemmer beschikbaar voor deze tentoonstelling.

If you own one of the first original Vipp pedal bins or know someone who does, Vipp is looking for you. For their 75th anniversary Vipp is collecting these old pedal bins for an exposition in their flagship store in Copenhagen later this year. If you want to share your story with them, please contact Vipp.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten