Nordic Blends online store

1 april 2017

Paasstyling zonder zoete pastelkleurtjes: 5 essentials

Wat zie je voor je als je aan paasversiering in de meeste winkels denkt? Veertjes, pastelkleurtjes en zoete kuikentjes? En krijg je daar dan de kriebels van? Nordic Blends herkent dat helemaal. Dus move over, Xenos en Action, hier is paasdecoratie Scandinavische stijl!

Wat heb je nodig:


De Kubuskandelaar of Bowl heb je misschien al, het is een van dé essentials in een Scandinavisch huis. Hij leent zich prima om gestyled te worden, dus bij elke bijzondere gelegenheid is hij weer het stralende middelpunt in het interieur.
De feestdecoratie van Felius (ook uit Denemarken) lijkt bijna gemaakt te zijn voor de collectie van By Lassen. Een perfecte match! Beide merken zijn sterk in chique en blijvende designs en ze maken dan ook graag gebruik van elkaars designs om ons te inspireren.
Een mooie vaas heb je vast wel. Heb je zin in een nieuwe? Kijk dan even bij de vazen in onze shop.

En als je nog meer inspiratie kunt gebruiken, kijk dan nu even rond op Instagram. Het is dé tijd voor paasideetjes van onze Scandinavische vrienden en vriendinnen!

@feliusdesign
#feliusdesign
@bylassen

Speciaal voor Pasen vind je in de webshop een speciale pagina met paasdeco. Happy Easter Styling!English
Do you think of pastel colours and feathers when you think of Easter decorations? And does it give you the creeps? We know! At Nordic Blends we prefer a chic and stylish Easter home. We are giving you some of our best tips with By Lassen candle holders and Bowls, teamed up with Felius Design hangers. Just add eggs, a few spring flowers and your favourite vase and you are ready.

Foto's: By Lassen en Felius DesignGeen opmerkingen:

Een reactie posten