Nordic Blends online store

14 mei 2013

Nordic Inspiration: Marie-Louise Warley, sober Deens met een ziel

Terug van weggeweest, de rubriek 'Nordic Inspiration'!
Veel inspirerende plaatjes zijn ondertussen terecht gekomen op de Pinterest-pagina van Nordic Blends, dus als je zin hebt, neem daar dan ook eens een kijkje!

Toen ik de reportage over het huis van Marie-Louise Warley Kjaer zag op de website van BoBedre, wilde ik deze graag op mijn blog hebben.
Al jaren ben ik fan van neutrale tinten in het interieur. Ik hou ook van kleur, maar merk dat ik me altijd weer het prettigst voel in een rustig gekleurd huis.

Marie-Louise is werkzaam bij het Deense kledingmerk NoaNoa. De romantische stijl van dat merk zie je in het interieur van Marie-Louise eigenlijk niet terug en als je het mij vraagt: gelukkig maar!Still life met over de stoel een gestreepte plaid van Louise Roe


Our feature 'Nordic Inspiration' is back! In the mean time lots of inspirational images have found their way to Nordic Blends' Pinterest page, so do have a look there if you like!
The house of Marie-Louise Warley however had to be on this blog. She works for Danish fashion brand NoaNoa. The romantic touch of NoaNoa is not reflected in Marie-Louise's home and we love that!

Bron: Bo Bedre
Foto's: Pernille KaalundGeen opmerkingen:

Een reactie posten