Nordic Blends online store

28 augustus 2013

Defining Scandinavia: Louise Roe herfst-winter 2013


Louise Roe zorgt voor de nodige dosis 'chic' in de collectie van Nordic Blends. Met haar achtergrond in mode weet ze feilloos de mooiste combinaties in kleuren en materialen in haar designs te brengen.

Op de vakbeurs Defining Scandinavia was ze met een grote stand vertegenwoordigd. De nieuwe kussens, het glaswerk en het nieuwe bed- en keukenlinnen waren weer even verleidelijk als altijd.

Van de nieuwe kussens had 'Copper Grid' voor mij de grootste wow-factor met de prachtige print in kopertinten met zwart. Ook het kleine combinatiekussen 'Brass night' in zwarte wol met ingeweven gouden lurexdraad was prachtig (sorry, van beide kussens geen foto genomen...maar je krijgt ze zeker nog te zien hier). En dit seizoen zijn ook de leuke 'Brick' kussentjes in zwart en army leverbaar!
Nieuwe accessoires zijn er in 'brass' en 'gun metal', een messing en een grijze tint. De glazen 'City Lights' komen in helder, amber en smoke glas. Ook een mooi kerstcadeau!

Zodra de eerste items binnendruppelen en je je bestelling kunt plaatsen, plaats ik nog wat van Louise's andere inspirerende foto's. Wie niet kan wachten, kijkt alvast op Louise's website of haar online catalogus...

Louise Roe always brings a good dose of chic into the collection in my webshop. With a large stand Louise presented her new designs at the Defining Scandinavia trade fair.
The most eye catching for me were the 'Copper Grid' cushion in wonderful black and copper tones and the small 'Brass night' cushion in a black wool mix with gold. Photos of those will follow here later on!
New accessories come in 'brass' and 'gun metal'. 'City Lights' are available in clear, amber and smoke glass.Foto's: Nordic Blends (Collette Peek)

2 opmerkingen:

  1. Prachtig hoor de nieuwe collectie :-)) ga je ook de ornamenten (hangers) verkopen uit de nieuwe AW catalogus? Groetjes elvera

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Elvera, bedankt voor je reactie! En ja, de (kerst)ornamenten van Louise Roe komen in de shop! Ik hoop ze in oktober te hebben.

      Verwijderen