Nordic Blends online store

31 oktober 2018

Het duurste appartement van Kopenhagen is verkocht

Dit zou het duurste appartement van Kopenhagen moeten zijn. Het is verkocht door Claus Borg & Partner en zou DKK 28,5 mln hebben gekost (ruim EUR 3,8 mln). Met 287 m2 is het in elk geval bijzonder ruim maar voor internationale begrippen nog niet enorm. Met dit aantal vierkante meters kun je in elk geval wél zeer comfortabel wonen!

Het ligt in een prijswinnend en ecovriendelijk appartementengebouw uit 2014 aan Krøyers Plads met verreikend uitzicht op de haven van Kopenhagen en Nyhavn en ja, dat is natuurlijk een toplocatie, hetgeen in de prijs is inbegrepen.

Voor dit geld verwachten toekomstige bewoners een hoop luxe en die zit erin. Het appartement beslaat de 2e en 3e verdieping in het gebouw en de plafonds zijn deels doorgebroken voor het ultieme ruimtelijke gevoel.
Het kookeiland is van travertin en ook het gebruik van donker hout (gerookt eiken in dit geval) geeft het interieur een rijke sfeer. Het appartement voldoet aan de trends van grotere woningen van nu: hoge ruimtes, grote ramen en het gebruik van veel donker hout en natuursteen. Zelf vind ik donker hout op grotere oppervlakken vaak wat zwaar overkomen, en minder Scandinavisch dan het vriendelijkere lichte hout, maar dat zal in een appartement van deze allure ook ongetwijfeld de bedoeling zijn. Chic is het zonder twijfel.
Het natuursteen daarentegen kan ik wel waarderen, en zoals altijd valt of staat dat met de juiste dosering. Less is more!

 

 


 


English
This is said to be Denmark's most expensive apartment. It has views on Nyhavn in Copenhagen and was sold for DKK 28,5 mln (EUR EUR 3,8 mln) by Claus Borg & Partner.
It measures 287 m2 which makes it a very comfortable home. The interior is luxurious with use of smoked oak and lots of natural stone such as the travertine kitchen island. These materials are very popular in this market of luxurious homes.
The apartment is layed out on the 2nd and 3rd floor of the building. The living and kitchen area uses the total height of both floors which guarantees a modern and spacious feeling.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten