Nordic Blends online store

17 juli 2015

Winnende foto Instagramwedstrijd #nordicblends5years

Plantenstandaards Ferm Living

Dit is 'em dan, de winnende foto van onze Instagramwedstrijd. Wij vroegen onze volgers om een item dat ze gekocht hebben bij Nordic Blends op Instagram te zetten met #nordicblends5years. 
Deze is van Judith de Feijter en haar Instagramaccount vind je hier. Ze kocht de plantenstandaards van Ferm Living in het kader van haar eigen 'Buy Less Buy Better' challenge op haar blog Saved with Style.

De inzendingen waren zo mooi allemaal! Ik heb de thuisjury erbij moeten halen om de winnaar eruit te halen. Maar die waren het snel eens dat dit hem (of beter gezegd 'haar') was!

Judith heeft haar Nordic Blends gift card van EUR 50 ontvangen en is op zoek naar iets moois om hem aan uit te geven. Succes, Judith!

Maar omdat we er hier op het blog de ruimte hebben, wil ik ook de 'runners up' in het zonnetje zetten!

Dit zijn ze, met onder hun naam de ink naar hun Instagramaccount. Allemaal prachtige feeds met mooie, vaak heel professionele foto's die het volgen meer dan waard zijn! Interieurs, familiekiekjes, alles komt voorbij, natuurlijk samen met de mooiste Scandinavische spullen!


Poster Rock the Moment

Poster R (Playtype) - kandelaar Lysestage 1 - Kubus Bowl small grey



Poster 'g' (Playtype)



Poster 'g' (Playtype)



Stropp leren wandhanger (By Lassen)

De kaart '5' van Nordic Blends (weggever in de pakketten)



Poster 'g' (Playtype)


KEEP THEM PICTURES COMING!


ENGLISH
This is the winning picture of our Instagram contest. We asked our followers to post pictures with their purchase from Nordic Blends online store. The winner is Judith de Feijter. her purchase were the plant stands by Ferm Living.
Have a look at her account, I highly recommended it.
Also do follow the other ladies whose #nordicblends5years pictures you can see above.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten