Nordic Blends online store

25 december 2013

Kerst bij Jonas Bjerre Poulsen van Norm Architects

Jonas Bjerre Poulsen (van Norm Architects en creative director bij het Deense Menu) is heel relaxed over de kersttafel. Hij gebruikt de gelegenheid om weer eens iets nieuws te proberen en nieuwe designs te gebruiken. Traditionele kerstversiering gebruikt hij op zijn eigen manier.
Dus wel de kandelaars en dennentakken, maar dan sober en ietwat mannelijk. Hij maakt de tafel asymmetrisch op en gebruikt verschillende soorten glaswerk, servies en stoelen. De Scandinavische touch komt terug in de natuurlijke materialen en kleuren zoals zwart, grijs en bruin maar ook een beetje feestelijk goud.
Kerstmis is voor de drukke designer met veel boeiende projecten in zijn agenda het moment om thuis te ontspannen en bij de open haard te zitten met zijn familie. Die traditie blijft!


Jonas Bjerre Poulsen's Christmas table doesn't look traditional but he uses traditional items in a new way. Slightly masculine. Natural materials and colours like blacks, greys and browns with a hint of gold give it a Scandinavian touch. He sets the table in an a-symmetric way and uses different kinds of glass, dinnerware and chairs. Perfect for a relaxed Christmas with his family!

Foto's: Lise en Kristian Septimius Krogh
Bron: Bo Bedre

Geen opmerkingen:

Een reactie posten