Nordic Blends online store

29 mei 2013

Northern Lights Bar - ION Hotel IJsland

De Northern Lights Bar op IJsland is genomineerd voor de Restaurant Design Award van de American Institute of Architects Los Angeles (AIA|LA).
De bar is een design van designbureau Minarc uit Santa Monica, USA, en het zou niet de eerste keer zijn dat ze een award winnen.


De bijgevoegde prachtige foto met noorderlicht (van de IJslandse natuurfotograaf Ragnar Th. Sigurðsson) wekte mijn nieuwsgierigheid naar deze bar. Dat leverde de onderstaande foto's op.
De Northern Lights Bar hoort bij het ION Hotel.
Het ION Hotel ligt midden in de adembenemende natuur van IJsland (op krap een uur rijden vanuit Reykjavik) en is een mooie uitvalsbasis om het eiland te verkennen. 
Mijn man heeft vorig jaar met een groep vrienden een 4-daagse wandeltocht gemaakt op IJsland en werkelijk waar: ik heb nog nooit zóveel ongelooflijk mooie foto's gezien van 4 dagen op een klein deel van een eiland. Een aanrader, maar wel voor de sportievelingen!

The Northern Lights Bar on Iceland has been nominated for the Restaurant Design Award by the American Institute of Architects Los Angeles (AIA|LA). The bar was designed by Minarc.
The bar is part of the magnificent ION Hotel, less than an hour's drive from Reykjavik. From here you can explore Iceland's breathtaking nature.

Foto's: 1. Ragnar Th. Sigurðsson, 2-3: via The Design Society, overige: ION HotelGeen opmerkingen:

Een reactie posten