Nordic Blends online store

18 februari 2013

Winkel Søstrene Grene in Groningen

Eind januari was ik in Groningen. Op het 'lijstje' stonden de Deense winkel Søstrene Grene en de expositie Nordic Art in het Groninger Museum.

Søstrene Grene ken je misschien al als je wel eens in Denemarken bent geweest, maar het is net zo leuk om in Groningen bij hun te shoppen! De winkel heeft exact dezelfde uitstraling als de Deense zusjes en ligt tjokvol leuke hebbedingen voor je werkplek, keuken en woonkamer die ook nog eens verbazingwekkend goedkoop zijn.
De artikelen worden gepresenteerd in houten kratjes en hebben vaste winstmarges. Vandaar dat de prijzen niet altijd afgerond zijn op 0, 5 of 9 maar gewoon EUR 1,28 of zo zijn.

Tijdens mijn bezoek viel de leuke melamine collectie op in wit, grijs en poederpastels, de opbergdozen met mooie dessins en de geinige gummen, pennen en lineaals.Ik vond ook de onderstaande lange slanke houten kandelaars mooi, ze lijken op die van het Deense merk Applicata. Zelf heb ik meestal liever het origineel, maar voor een prikkie heb je hier een vrijwel identiek exemplaar.Er is een vaste collectie en er wordt ook regelmatig nieuws aangevoerd. Je boft dus maar als je in Groningen woont!

Søstrene Grene Groningen ligt aan de Grote Markt 43-44.

In January I visited the Søstrene Grene store in Groningen. The store is filled with various wannahaves for your office, kitchen and living room. All this you can get for amazingly low prices!

Foto's: Collette Peek - Nordic Blends

Geen opmerkingen:

Een reactie posten